Kanapalad Nigella moodi

Põnevad mahlased kanapalad, mis on paneeritud soolaküpsistes. Marinaadi tuleb palju ja kahjuks läheb suurem osa sellest pärast ära viskamisele. Küpsiseid aga oleks elukaaslase, kes kanapalu paneeris, meelest võinud rohkemgi olla.

Idee siit.

kuuele (213 kcal/100 g)

2015-09-19 18.22.26

  • 400 ml maitsestamata jogurtit
  • tervest apelsinist pigistatud mahl (u 180 ml)
  • soola
  • 550 g kanafileed
  • pipart
  • 200 g suuremaid soolaseid kreekerid (kasutasin TUCi hapukoore-sibula omi)

Sega kokku marinaad (ehk kõik ained v.a. kreekerid) ning vala ribadeks lõigatud fileedele. Lase külmikus üleöö marineeruda. Kui oled unustanud segu üleöö marineeruma panna, siis piisab sellele ka 1 h toatemperatuuril seismisest, kuid nii võib maitse jääda pehmem.

Purusta kreekerid. Soovi korral maitsesta puru soola ja pipraga. Raputa kanafileepalad üleliigsest jogurtist natuke puhtamaks ja paneeri kreekerites. Küpseta 220 kraadi juures 5 minutit, siis keera kuumus 180 peale ja küpseta veel 15 minutit. Kui kanapalad ahjus ilusaks kuldseks pole muutunud, pane ahi pöördõhu režiimile ja küpseta veel u 3 minutit.

Meie serveerisime kartulivormi ja värske salatiga.

2015-09-20 18.31.53

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s