Ei saa mina aru, miks mul tihti välismaa retseptidega ei vea. Selle konkreetse puhul võis muidugi koostisosade koguse ümberarvutamises viga olla. Maitse ja tekstuur oli pannkookidel imeline, aga see valmistamine oli kohutav piin, kuna kookosjahu ei tahtnud vedelikuga ära seguneda ja seega oli tainas megavedel. Ja vedela tainaga ei saa normaalse kujuga pannkooke! Lisasin niigi rohkem kookosjahu kui algretseptis ette nähtud, aga asja see ei parandanud :/ Vbla oli mul mingi veider kookosjahu? Anyway, loodetavasti tuleb teil paremini välja…või on teil rohkem kannatust kui minul, sest lõpuks valasin ma tainapõhja lihtsalt pannile ja valmistasin suure omletilaadse koogi :D
Idee siit.
kolmele (273 kcal/100 g)
- 6 muna
- 370 ml piima
- 15 g vanillisuhkrut
- 40 g mett
- 130 g kookosjahu
- näpuotsatäis soola
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- serveerimiseks mustikaid, maasikaid, banaane ja maapähklivõid
Sega kõik koostisained tainaks kokku. Pane mittenakkuv pann keskmisele kuumusele. Väikeste pannkookide küpsetamiseks vala supilusikatäite kaupa tainas pannile. Küpseta ühelt küljelt umbes 30 sekundit ja seejärel prae ka teine pool kuldseks.
Viiluta banaan ja määri viiludele maapähklivõid. Tükelda maasikad. Viimasena lisa taldrikule ka mustikad.