Maasika-banaanipannkoogid

Edasiarendus tavalistest banaanipannkookidest. Ilma õlita neid kahjuks valmistada ei saa ja külmutatud maasikatega oli päris keeruline ilusaid pannkooke küpsetada. Aga ikkagi oli tulemus väga mõnus. Kui banaanipannkoogid ise võivad mõne inimese jaoks liiga magusad olla, siis siinsetes pannkookides annab maasikas just selle vajaliku hapukalaksu.

Idee Oma Maitsest (juuli 2015)

kahele (143 kcal/100 g)

2015-10-17 11.42.40

  • 2 banaani (u 270 g)
  • 4 muna
  • 0,25 tl kaneeli
  • maitse järgi sidrunimahla
  • praadimiseks kookosõli
  • u 170 g maasikaid
  • serveerimiseks värskeid maasikaid, mett, maitsestamata kohupiimakreemi

Purusta kahvliga banaanid, lisa lahtiklopitud munad, kaneel ja sidrunimahl ning sega ühtlaseks. On hea, kui tainasse jäävad mõned suuremad banaanitükid. Küpseta kookosõlis keskmisel kuumusel peopesasuurused pannkoogid. Samal ajal kui koogid küpsevad, vajuta sõrmega iga pannkoogi sisse maasikatükid ning keera koogikesed ümber pärast maasikate lisamist.

Valmis kooke serveeri maitsestamata kohupiimakreemi ja värskete maasikatega. Soovi korral nirista peale vedelat mett.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s