Suvine kikerhernesalat

Vahelduseks salat, mille valmistamisel ei pea midagi kuumutama ja isegi lõikumist oli minimaalselt. Väga meeldiv! Tulemus on väga värske ja tõesti suvine. Seda ongi selles kõledas sügises vaja ju!

Idee Oma Maitse eriväljaandest Pidu.

neljale (125 kcal/100 g)

2015-12-06 15.51.23.jpg

  • 400 g nõrutatud konservkikerherneid
  • 150 g fetat
  • 20 g küüslauku
  • 250 g tomatit
  • 115 g redist
  • 150 g salatilehti
  • 1 spl sidrunimahla
  • 3 spl linaseemneõli
  • 10 g peterselli
  • soola, pipart

Loputa ja nõruta kikerherned sõelal. Nõruta feta ja lõika kuubikuteks. Koori küüslauk ning haki peeneks. Lõika tomatid ja redised suupärasteks tükkideks ning tõsta suurde kaussi koos kikerherneste, küüslaugu, salatilehtede ja fetakuubikutega.

Valmista salatikaste, selleks sega omavahel sidrunimahl, linaseemneõli, petersell, sool ja pipar ning vala ülejäänud koostisainetele. Sega kõik omavahel läbi ja maitse, vajadusel lisa üht-teist. Parim kohe serveerides.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s