Sibula-kodujuustupirukas

Pisike pirukas supi kõrvale. Tainast tundus algul täidise koguse kohta liiga palju, aga tegelikult tuli väga mahlane ja meeldiv pirukas. Ainult liiga väike :D

Idee Oma Maitsest.

240 kcal/100 g

2015-12-08 18.36.44.jpg

  • 500 g lehttainast
  • 2 suurt sibulat (210 g)
  • 2 spl rapsiõli
  • 2 spl vett
  • 30 g nisujahu
  • 150 ml kohvikoort
  • 200 g rasvatut kodujuustu
  • 10 g peterselli
  • soola, pipart

Vooderda madala pirukavormi põhi ja seinad lehttainaga ning aseta vorm külmikusse. Kuumuta hakitud sibulat õli ja vee segus 5 minutit madalal kuumusel ning jäta jahtuma. Raputa peale jahu ja sega läbi. Lisa kohvikoor, kodujuust ja peeneks hakitud petersell. Maitsesta pipra ja soolaga ning kalla segu tainale. Tõsta 225 kraadini eelkuumutatud ahju alumisele siinile ja küpseta 8 min kuni 9 minutit, seejärel tõsta ahju keskmisele siinile ja hoia 175 kraadi juures veel umbes 35 minutit (mina küpsetasin kogemata terve aja 175 kraadi juures, aga ikka tuli välja).

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s