Suitsujuustune hernesupp

Ma söön pea iga nädal suppi, nii et sellega on raske mulle muljet avaldada. Aga see imeilus hernesupp omab lisaks ilusale värvile ka imelist siidist tekstuuri, mida poleks herne-kartulisupilt oodanud. Peale soovitan kindlasti praadida suitsupeekonit, sest see paneb i-le täpi!

Idee siit.

kuuele (68 kcal/100 g)

2015-12-09 17.36.11.jpg

  • 1200 ml puljongit
  • 750 kartulit
  • 600 g herneid
  • 300 g sibulat
  • 200 g sulatatud juustu suitsujuustuga

Lisa keevasse puljongisse kooritud ja tükeldatud kartulid, külmutatud herned ja hakitud sibul. Keeda kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta ning lisa juurde sulatatud juust, soovi korral püreesta veel. Serveeri krõbedate peekonikuubikute või muu meeldivaga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s