Täisteranisujahu pannkoogid

Retsept, mille leidsin Instagramist ja mida korralikult muutsin. Tatrajahu on asi, mida jätkuvalt kasutamast keeldun, sest kunagi sain proovida sellest tehtud küpsiseid ja need oli tõeliselt vastikud. Mulle lihtsalt ei meeldi tatra maitse. Seega asendasin tatrajahu täisteranisujahuga ja lisasin ka kookosjahu. Oli väike hirm, et pannkoogid ei püsi koos. Täiesti asjatult, sest sellest tainast sai päris suuri pannkooke teha ja neid ka ilusti keerata. Serveerisin sõstarde, banaani, maitsestamata jogurti ja törtsu meega. Väga maitsvad ja täitvad.

Idee Instagramist.

kahele-kolmele (240 kcal/100 g)

2015-12-19 12.25.57.jpg

  • 150 g täisteranisujahu
  • 40 g kookosjahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 2 spl pruuni suhkrut (kasutasin fariinsuhkrut)
  • 2 kergelt lahtiklopitud muna
  • 250 ml piima
  • 1 tl vanillisuhkrut

Sega jahud, küpsetuspulber ja suhkur. Tee kuivainete keskele süvend ja vala sinna lahtiklopitud munad, piim ning vanillisuhkur. Vispelda ühtlaseks.

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel kuumusel. Vala u 60 ml tainast pannile ja küpseta 1 min kuni 2 minutit mõlemalt poolt või kuni pannkooke on kuldne ja läbi küpsenud.

2015-12-19 12.08.35.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s