Kleepuvad kanakintsud ingverikastmes koos ohtra rohelise sibulaga

Mahlane kanakints riisiga on hea kerge õhtusöök pärast pühadeaegset õgimist. Ettevalmistused on soovitatav eelneval õhtul valmis teha, nii et samal päeval on vaja vaid kintsud ahju lükata.

Idee Oma Maitsest.

neljale (242 kcal/100 g)

2015-12-26 19.22.41

  • 50 ml sojakastet
  • 3 spl oliiviõli
  • 3 spl veiniäädikat
  • 30 ml viskit
  • 3 spl pruuni suhkrut
  • 10 g peeneks riivitud ingverit
  • 25 g peenestatud küüslauguküüsi
  • 930 g nahata ja kondita kanakintse
  • rohelist sibulat (35 g)

Sega omavahel sojakaste, õli, äädikas, viski, suhkur, ingver ja küüslauk. Sega korralikult läbi ja tõsta kanatükid marinaadi. Jäta paariks tunniks kuni ööseks marineerima.

Kuumuta ahi 170 kraadini. Tõsta kanatükid ahjuvormi, vala peale marinaad ja küpseta umbes 25 minutit, aeg-ajalt tükke kastmega üle kallates ja neid ümber keerates. Keera siis ahju grillelement sisse ja küpseta kana grilli all veel umbes 10 minutit, kuni pealispind on ilusti  kuldpruun. Serveerides lisa hakitud rohelist sibulat ja kõrvale serveeri keedetud riisiga.

2015-12-26 19.18.52

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s