Hapukapsavorm kartuli ja toorvorstidega

Kellel veel hapukapsast isu täis pole, tasub see toekas roog ette võtta. Meeldib kindlasti eriti meesperele.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (165 kcal/100 g)

2016-01-07 18.24.10.jpg

  • 6 keskmise suurusega kartulit (660 g)
  • 75 ml kohvikoort
  • 30 g võid
  • soola, pipart
  • 800 g toorvorste
  • 200 g hakitud sibulat
  • 1 spl õli
  • värsket tilli (10 g)
  • 750 g nõrutatud hapukapsast
  • 150 g riivjuustu (sellest 110 g oli mul Gouda, ülejäänud tavaline juust)

Keeda kooritud kartulid, kurna ja tambi jämedalt pudruks. Lisa koor, või, sool ja pipar ning sega kõik läbi. Suru toorvorstide sisu kestast välja ning tükelda väiksemaks. Kuumuta sibul keskmisel kuumusel pannil õlis läbipaistvaks. Lisa toorvorstide sisu ja prae kiiresti läbi. Keera kuumus maha ja lisa hakitud till.

Pane ahjuvormi küpsetuspaber ja aseta ahjuvormi põhja ühtlase kihina hapukapsas. Sinna peale laota sibula-toorvorstisegu ja siis tambitud kartulid. Laota kõige peale riivjuust. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni vormi pealispind on kuldne.

2016-01-07 18.23.09.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s