Kirju Koer Kamatahvliga

Kamatahvli, küpsiste ning kohvikoorega Koer. Juba külmkappi pannes märkasin, et Koera tainas on väga võine ja või kippus välja voolama. Ei tea, kas segasin ise halvasti või oli seda tõesti liiga palju. Pärast mõnda aega külmikus seismist pidin lausa mõnest kohast võikihi eemaldama. Aga kui see õnnetus välja arvata, siis oli just see Kirju Koer kahest tehtust mu lemmik!

Idee raamatust “Piparkoogimaitseline”.

441 kcal/100 g

2016-01-09 15.42.47

  • 125 g heledaid küpsiseid (kasutasin Kalevi sidruniküpsiseid)
  • 75 g (haput) marmelaadi
  • 50 g metspähkleid šokolaadis
  • 100 ml kohvikoort
  • 1 kamatahvel (100 g)
  • 50 g tumedat šokolaadi
  • 100 g võid

Tee küpsised näpu vahel väikesteks tükkideks. Sega marmelaadi ja tükeldatud metspähklitega. Pane koor, tükeldatud Kamatahvel ja tume šokolaadi potti ning kuumuta keemiseni. Lisa ka võitükid ja lase neil sulada. Tõsta pott tulelt ja sega kõik ühtlaseks kreemiks. Vala kreem kaussi segu juurde ja sega kõik korralikult läbi. Tõsta segu toidukilele ja vormi sellest meelepärase läbimõõduga vorstike. Lase vähemalt 2 h või üleöö taheneda.

2016-01-08 20.52.55.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s