Läätse-spinatisalat kanaga

Värske salat imeilusa helerohelise ürdikastmega. Ma pole enam üldse harjunud lõunaks liha sööma, nii et harjumatult toekas salat oli.

Idee Oma Maitsest.

neljale (92 kcal/100 g)

2016-01-17 15.02.15.jpg

Kaste:

  • 25 g peterselli
  • 4 spl sidrunimahla
  • 85 g sibulat
  • 1 tl sinepit (12 g)
  • 3 spl oliiviõli
  • soola, pipart

Salat:

  • 135 g läätsesid (kasutasin rohelisi)
  • 1 pikk kurk (180 g)
  • 230 g küpsetatud kana
  • 200 g kirsstomateid
  • 100 g beebispinatit

Blenderda kõik kastmekomponendid roheliseks kreemjaks kastmeks. Täpsusta maitset soola ja pipraga. Keeda läätsed vastavalt õpetusele puljongis, kurna ja jahuta. Lõik kurk viiludeks. Tükelda kana. Lõika tomatid pooleks. Aseta salatiained vaagnale, kalla peale kaste ning sega kergelt läbi.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s