Peedipüreesupp kookospiimaga

Üle pika aja retsept, mis mind korralikult närvi ajas, sest selles polnud täpseid koguseid antud ja nii oligi tulemuseks vedel lurr, mida mina püreesupiks ei nimetaks :( Aga kui konsitentsi-feil välja arvata, oli päris hea. Kindlasti aga soovitaks rohkem peeti lisada, et natuke paksem tulemus saada. See supp on mõeldud neile, kellele meeldib food prep‘i teha nagu mulle, sest supp säilib külmikus umbes kaks nädalat.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (31 kcal/100 g)

2016-01-25 18.25.21.jpg

  • 1 spl kookosõli
  • 120 g sibulat
  • 115 g juursellerit
  • 250 g peeti
  • 1 tšillikaun (11 g)
  • 105 g porgandit
  • 25 g küüslauku
  • 2 l köögiviljapuljongit
  • 205 g suvikõrvitsat
  • 1 tl vürtsköömneid
  • 400 ml lahjat kookospiima
  • soola, pipart, 1 tl suhkrut, 10 ml sidrunimahla

Vala poti põhja kookosõli ning kuumuta selles sibularattaid ja hakitud juursellerit. Lisa hakitud peet, tšillikaun, porgand ja küüslauk. Kuumuta kergelt läbi. Nüüd vala juurde puljong. Edasi lisa jämedalt tükeldatud suvikõrvits ja vürtsköömned ning keeda umbes 20 minutit, siis lisa kookospiim ja keeda veel 10 minutit. Püreesta supp saumikseriga. Maitsesta segu soola, pipra, suhkru ja sidrunimahlaga, nii et maitse jääks magushapu.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s