Koorene tomatipasta parmesani, küüslaugu ja basiilikuga

Veel üks Tartu Milli reklaamretsept. Kuna eelmine oli super, siis olid ootused kõrged. Sama hea see ei tulnud, aga üle keskmise pastaroog siiski. Järgmisel päeval tundus veel parem. Tomateid ajapuuduse tõttu ei koorinud, mis kindlasti vähendas tekstuurilist naudingut.

Idee siit.

kuuele (129 kcal/100 g)

2016-01-30 18.19.52.jpg

  • 1465 g tomatit
  • 500 g spagette
  • 1 spl õli
  • 30 g küüslauku
  • 500 ml vahukoort
  • 100 g parmesani
  • värsket basiilikut (15 g)
  • soola, pipart

Lase potis umbes kolm liitrit vett keema ja pista tomatid minutiks kuuma vette. Võta tomatid veest välja, koori ära ja lõika kuubikuteks. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees al dente’ks. Samal ajal kui spagetid keevad, kuumuta pannil õli ja prae tomatid küüslauguga kergelt läbi. Lisa vahukoor ja riivitud parmesan. Lase vedelikul poole võrra kahaneda. Lisa kastmele spagetid ning puruks rebitud basiilik. Sega kõik korralikult läbi, kuumuta minutike ja maitsesta vajadusel soolaga. Serveeri pasta pipra ja parmesanilaastudega. Ma lisasin ka rohelist sibulat.

2016-01-30 18.08.05.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s