Suvikõrvitsa-hakklihakaste

Hakklihakaste rohke köögiviljaga, mille muutsin tervislikumaks, kasutades veisehakkliha. Pidavat sobima nii keedetud kartulite kui ka makaronide kõrvale, aga mina sõin hoopis täisterariisiga.

Idee siit.

kuuele (123 kcal/100 g)

2016-02-02 18.40.02.jpg

  • 170 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • 350 g paprikat
  • 380 g suvikõrvitsat
  • 1 spl õli
  • 520 g veisehakkliha
  • soola, pipart
  • 545 g konservitud purustatud tomateid
  • 200 ml kohvikoort
  • 1 spl kuivatatud basiilikut
  • 120 g riivitud parmesani

Haki sibul ja küüslauk, lõika paprika ja suvikõrvits kuubikuteks.

Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli, lisa hakkliha, sibul ja paprika. Maitsesta soola/pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on värvi muutnud.

Lisa küüslauk ja suvikõrvits ning prae veel mõned minutid.

Lisa purustatud tomatid, koor ning basiilik. Kuumuta uuesti keemiseni, sega korralikult ning lase kaane all kümmekond minutit podiseda.

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

2016-02-02 18.28.22.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s