Hakklihakaste rohke köögiviljaga, mille muutsin tervislikumaks, kasutades veisehakkliha. Pidavat sobima nii keedetud kartulite kui ka makaronide kõrvale, aga mina sõin hoopis täisterariisiga.
Idee siit.
kuuele (123 kcal/100 g)
- 170 g sibulat
- 25 g küüslauku
- 350 g paprikat
- 380 g suvikõrvitsat
- 1 spl õli
- 520 g veisehakkliha
- soola, pipart
- 545 g konservitud purustatud tomateid
- 200 ml kohvikoort
- 1 spl kuivatatud basiilikut
- 120 g riivitud parmesani
Haki sibul ja küüslauk, lõika paprika ja suvikõrvits kuubikuteks.
Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli, lisa hakkliha, sibul ja paprika. Maitsesta soola/pipraga ning prae segades, kuni hakkliha on värvi muutnud.
Lisa küüslauk ja suvikõrvits ning prae veel mõned minutid.
Lisa purustatud tomatid, koor ning basiilik. Kuumuta uuesti keemiseni, sega korralikult ning lase kaane all kümmekond minutit podiseda.
Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.
Advertisements