Banaanipannkoogid hapukoorega

Banaanipannkoogid, kuhu läheb lisaks banaanile ja munale veel koostisosi, nii et neid on tunduvalt kergem pannil ümber keerata kui banaani-muna pannkooke ja samuti saab need suuremad teha. Lihtsad, kiired ja eriti mahlased pannkoogid. Algretseptis oli neisse suhkrut lisatud, aga minu jaoks oleks see liig olnud. Panin vaid vanillisuhkrut, sest see annab vanillise nüansi juurde. Magususe tõttu sobivad kõrvale värsked ja hapukad lisandid (mina serveerisin punase sõstra võide ja maasikatega). Vabalt võib süüa ka täiesti paljalt, sest need on tõesti nii head!

Idee siit.

kolmele (164 kcal/100 g)

2016-02-06 12.23.47.jpg

  • 4 tumedaks läinud pehmet banaani (490 g)
  • 4 muna
  • 150 g lahjat hapukoort
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 60 g jahu

Vajuta banaanid kahvliga katki. Kui tahad veidi paksemaid pannkooke, siis purusta vähem ning kui õhemaid, siis rohkem. Lisa munad, hapukoor ja vanillisuhkur, sega. Seejärel lisa jahu ning sega veelkord korralikult. Prae mittenakkuval pannil pisikesed pannkoogid (panin u 2 spl tainast pannkoogi kohta).

2016-02-06 12.14.11.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s