Šokolaadi-pähklikreem

Veel üks koduse pähklikreemi retsept. See maitseb imeliselt ja ma päriselt ka eelistan seda poe-Nutellale. Sõbranna ütles, et see meenutab pigem nugatit, mitte Nutellat. Seepärast ma seda vist nii väga jumaldangi.

Idee siit.

555 kcal/100 g

2016-02-12 21.11.03.jpg

  • 175 g röstitud metspähkleid
  • 140 g tuhksuhkrut
  • 70 g piimašokolaadi
  • 20 g rapsiõli

Purusta metspähklid tuhksuhkruga blenderis ühtlaseks pastalaadseks massiks. Lõpus peaks olema täiesti voolav ühtlane pasta.

Sulata piimašokolaad õliga ja sega need metspähklipastaga. Kasuta kohe või säilita õhukindlalt suletuna külmikus.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Šokolaadi-pähklikreem

  1. Pingback: Trühvleid vol 2 | Cook the day away!

  2. Pingback: Martsipanikook pähklikreemise vahukoorekattega | Cook the day away!

  3. Pingback: Nädalavahetus täis muffineid | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s