Värske salat krõbeda kanaga

Üldiselt ma poepaneeringuid ei kasuta. Aga oi, kui hea ja lihtne sellega kana valmistada on! Kõrvale värske salat ja ongi täiuslik lõuna valmis. All I can say is “Mmmmm!” Kindlasti teen veel.

Idee siit.

neljale (kana 198 kcal/100 g; salat 103 kcal/100 g)

2016-02-15 17.57.31.jpg

Krõbedad kanatükid:

  • 520 g kanafileed
  • 2 spl rapsiõli
  • 1 pakk Santa Maria krõbedat paneeringut kanale

Lõika kanafileed tükkideks, aseta kaussi, lisa õli ja paneering ning sega läbi. Laota kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220 kraadi juures u 20 minutit kuni need on pealt pruunid ja krõbedad.

Salat:

  • 200 g meelepäraseid salatilehti
  • 1 väiksem sibul (40 g)
  • 500 g tomateid
  • 1 suur küps avokaado (260 g)

Kaste:

  • 1 (kuhjaga) tl sinepit (8 g)
  • 15 g vedelat mett
  • 3 spl extra virgin oliiviõli (39 g)
  • 1 tl soola
  • pipart

Salati jaoks pese ja kuivata lehed ning aseta suurde kaussi. Puhasta sibul, lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Tükelda tomatid. Lõika avokaadod pooleks ja võta lusikaga sisu välja. Lisa kõik asjad salati juurde kaussi, sega kokku kastmeained ja vala samuti kaussi. Sega korralikult läbi. Serveeri koos krõbedate kanatükkidega.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s