Banaanivahvlid

Väga meeldivad ja ülitervislikud vahvlid. Maitselt täiesti neutraalsed, kuna suhkrut need ei sisalda, nii et võib süüa nii soolaste kui ka magusate lisanditega. Arvata on, et ma kaldusin magusate poole. Kuna jahud olid mõlemad täisterast, olid need vahvlid väga täitvad ja kõht püsis terve päeva mõnusalt täis.

Idee siit.

kahele (226 kcal/100 g)

2016-02-20 11.21.49.jpg

  • 90 g kaerajahu
  • 90 g täisteranisujahu
  • 1 tl soodat
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,25 tl soola
  • 1 muna
  • 1 küps banaan (145 g)
  • 2,5 dl keefiri

Sega kuivained omavahel. Eralda munakollane munavalgest ja vahusta munavalge tugevaks vahuks. Püreesta kahvliga banaan, sega sisse keefir ja munakollane. Lisa segu kuivainetele, sega õrnalt ühtlaseks. Viimasena voldi ettevaatlikult tainasse vahustatud munavalge.

Pintselda vahvlirauad võiga ja küpseta vahvleid vähemalt 5 minutit või kuni vahvlid on kuldpruunid ja pealt krõbedad. Mina ei hakanud määrima, nii et krõbeduse koha pealt vahvlid kannatasid, aga see polnudki mulle kõige olulisem.

2016-02-20 11.25.42.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s