Kohevad maapähklivõipannkoogid

Siin blogis juba on üks maapähklivõipannkookide retsept, aga mitte päris identne. Siinne oli algselt vegan retsept, mille ära rikkusin, kasutades lehmapiima. Oh well! Eelmise retseptiga valmisid soolased pannkoogid, aga siinsetes oli suhkrut kasutatud, nii et tahtsin needki järele proovida. Hea otsus, sest need on kindlasti mu lemmikud maapähklivõipannkoogid. Tulid ülimalt kohevad ja pehmed. Sobisid suurepäraselt maasikatoormoosiga.

Idee siit.

kolmele (300 kcal/100 g)

2016-02-27 11.36.45.jpg

  • 225 g nisujahu
  • 2,5 tl küpsetuspulbrit
  • 60 g pruuni suhkrut
  • 410 ml piima (kasutasin 3,2-protsendilist)
  • 30 g kookosõli
  • 120 g maapähklivõid

Pane jahu, küpsetuspulber ja suhkur kaussi ning sega läbi. Teises kausis vispelda kokku piim, kookosõli ja maapähklivõi (vajadusel kuumuta segu, et õli ja maapähklivõi sulaks). Sega kaks kaussi omavahel korralikult kokku.

Pane mittenakkuv pann keskmisele kuumusele ja küpseta sellel supilusikapannkoogid. Keera pannkoogid ümber, kui nende keskele hakkavad tekkima mullid.

2016-02-27 11.35.49.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s