Kartuli-suvikõrvitsaröstid kodujuustu, avokaado ja munaga

Panin röstidesse liialt suvikõrvitsat ja liiga vähe kartulit, nii et eriti hästi need koos püsida ei tahtnud. Ilmselt tasuks neid koguseliselt pooleks panna (või isegi suvikõrvitsat pisut vähem). Ainult röstisid süües oleks lõuna igavaks jäänud, aga lisanditega koos oli täitsa hea!

Idee Oma Maitsest.

neljale (56 kcal/100 g)

2016-02-29 17.34.08.jpg

  • 200 g eelkeedetud kartuleid
  • 1 väike suvikõrvits (kasutasin 300 g)
  • soola, pipart

Lisandiks:

  • 2 avokaadot
  • sidrunimahla
  • soola, sidrunipipart
  • 200 g rasvatut kodujuustu
  • 4 muna
  • rohelist sibulat

Sega riivitud kartulid riivitud suvikõrvitsaga, maitsesta mass soola/pipraga, vormi neljaks lapikuks ning prae mittenakkuval pannil kummaltki poolt 7 minutit. Lase pisut jahtuda.

Lõika avokaado viiludeks, piserda kohe üle sidrunimahlaga ning maitsesta soola/pipraga.

Serveerides tõsta röstide peale kodujuust, avokaadoviilud ning praetud, keedetud või pošeeritud muna. Raputa peale hakitud rohelist sibulat. Üks mahlane tomat taldrikul ei teeks ka paha!

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s