Veiseliha panniroog Hoisin kastme, brokoli ja seentega

Teine toit juba Hoisin kastmega ja see meeldib mulle ikka väga. Sobib maitsestama nii veiseliha kui ka kala. Lihale on siin toidus kaaslasteks rohelised köögiviljad ja soolaseened. Roog valmib pärast asjade valmislõikumist eriti kiirelt, nii et ideaalne argipäevaõhtuks.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (100 kcal/100 g)

2016-03-10 09.41.57.jpg

Marinaad ja liha:

  • 75 g Hoisin kastet
  • 15 g seesamiõli
  • 20 ml riisiäädikat
  • valget pipart
  • 650 g veise sise- või välisfileed

Sega marinaadiained ning aseta õhukesed, kelmetest puhastatud veiseribad marinaadi sisse umbes tunniks ajaks maitsestuma (ma panin üleöö).

  • 2 spl rapsiõli
  • 25 g küüslauku
  • 20 g ingverit (pöidlasuurune jupp)
  • 120 g sibulat
  • 450 g brokolit (kasutasin külmutatud)
  • 350 g õhukeseks viilutatud suvikõrvitsat
  • 300 g tükeldatud seeni (kasutasin soolaseeni)
  • soola, pipart
  • 20 ml sojakastet
  • 60 g beebispinatit
  • 20 g rohelist sibulat

Kuumuta vokkpannil pool õlikogusest ja voki hakitud küüslauku, ingverit ning sibulat umbes minuti jagu. Lisa brokoli, suvikõrvits ja seened ning voki veel paar minutit. Tõsta pannilt ära.

Kuumuta pannil ülejäänud õlikogus ja voki veiseliha, kuni see on värvi muutnud. Lisa brokolisegu pannile koos soola, pipra ja sojakastmega. Lõpus lisa ka spinatilehed ja roheline sibul. Voki, kuni roog on parajalt läbi kuumutatud. Serveeri täisterariisiga.

2016-03-10 09.33.44.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s