Klassikalised ülepannikoogid

Klassikaliste õhukeste pannkookide retsept. Nii head pole kui ema tehtud, aga ligilähedased. Parimad maasikatoormoosiga, aga ka keedetud kondenspiimaga sobivad hästi.

Idee siit.

kolmele (206 kcal/100 g)

2016-03-12 09.44.17.jpg

  • 5 dl piima
  • 180 g jahu
  • 2 muna
  • 2 tl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 0,5 tl soola
  • praadimiseks kookosrasva (20 g)

Sega kõik ained vispliga ühtlaseks. Lase tainal seista toatemperatuuril umbes tund aega.

Kuumuta pann ja prae kookosrasvas ülepannikoogid. Sellest kogusest saab u 8 pannkooki (kasutades 28-sentimeetrise läbimõõduga panni).

2016-03-12 09.54.20.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Klassikalised ülepannikoogid

  1. Pingback: Ülepannipannkoogid | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s