Kartuli-munasalat

Natuke kuiv kartulisalat, mis on kuiv, sest vähendasin õlikogust poole võrra. Usun, et kui algretsepti järgi teha, on see mure lahendatud! Või lisada rohkem fetat, mis ka kunagi paha ei tee. Ma polnud miskipärast pikalt värsket paprikat lõunasöögis kasutanud, nii et see oli salatis eriline lemmik.

neljale (110 kcal/100 g)

2016-03-14 18.23.32.jpg

  • 6 keedetud kartulit (600 g)
  • 1 pikk värske kurk (280 g)
  • 25 rohelist sibulat
  • 1 paprika (155 g)
  • 4 keedetud muna

Kaste:

  • 100 g fetat
  • 0,5 tl suhkrut
  • pipart
  • 1 tl valgeveiniäädikat
  • 45 g õli

Koori jahtunud kartulid ja kurk ning lõika kuubikuteks. Haki roheline sibul, viiluta paprika. Sega kõik omavahel. Kastme jaoks peenesta kahvliga feta. Lisa suhkur, pipar, veiniäädikas ja õli. Vala kaste salatile ja sega hästi läbi. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis. Enne serveerimist lõika munad neljaks ja sega ettevaatlikult salatisse.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s