Banaanipannkoogid kaerahelveste ja -kliidega

Suhkru- ja jahuvabad pannkoogid, mis jäävad maitselt mahedad. Tervislikkust on igas ampsus tunda. Sobivad eriti hästi tugevamaitseliste lisanditega, nagu granadillipüree, Nutella, maapähklivõi ja banaan.

Idee Oma Maitsest

neljale (167 kcal/100 g)

2016-03-19 11.17.14.jpg

  • 2 keskmise suurusega hästi küpset banaani (280 g)
  • 2 muna
  • 300 ml maitsestamata jogurtit
  • 80 g täisterakaerahelbeid
  • 90 g kaerakliisid
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • näpuotsaga soola
  • värskeid või külmutatud mustikaid või mustsõstraid (60 g)

Aseta kõik koostisained peale marjade kaussi ja saumikserda ühtlaseks. Võid ka käsitsi banaani kahvliseljaga peeneks suruda ning lisada munad, jogurti ja seejärel kuivained. Sega kõik ühtlaseks. Kui tainas on liiga paks, lisa veel jogurtit. Jäta tainas umbes kümneks minutiks seisma, et kuivained paisuksid.

Kuumuta mittenakkuv pann ja küpseta sellel supilusikapannkoogid. Prae keskmisel kuumisel. Praadimise ajal laota igale pannkoogile marju. Prae ka teiselt poolt kuldeks. Serveeri soojalt.

2016-03-19 11.42.19.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s