Veiselihapasta

Pastarooga on kerge kalorivaesemaks muuta, kasutades kastmes vahukoore asemel jogurtit. Sama koorene küll ei tule, aga mahlane küll.

Idee siit.

kuuele (128 kcal/100 g)

2016-03-19 18.43.41.jpg

  • 500 g täisterapastat
  • 190 g sibulat
  • 740 g veiseliha (kasutasin praetükki)
  • 2 spl rapsiõli
  • 25 g küüslauku
  • 20 ml sojakastet
  • pipart
  • 40 ml puljongit
  • 500 g Kreeka jogurtit

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Prae hakitud sibul ja veiseliha kõrgel kuumusel õlis pruunikaks. Lisa küüslauk, soja, pipar ja puljong ning seejärel Kreeka jogurt. Kalla kaste pasta peale, sega ning lase kaane all minut aega tõmmata.

Serveeri millegi värvilisega, nt petersell, roheline sibul ja riivitud porgand magushapu kastmega.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s