Kõrvitsa-suitsujuustusupp

Supp, millest jätsin välja kaneeli ja mee, sest kaneel supis on mu jaoks liiga ekstreemne :D ja mett pole kõrvitsa-porgandisuppi kindlasti vaja, kuna see juba niigi magus. Ehk alles jäi kõrvitsa-kartuli-porgandisupp rohke suitsujuustuga. Usun siiralt, et suitsujuust teeb kõik toidud heaks ja nii ka oli. Jäin väga rahule selle supiga! Tulemus sai üsna paks, mis jällegi mulle meelepärane, aga soovi korral võib rohkem puljongit lisada!

Idee siit.

kuuele (81 kcal/100 g)

2016-03-22 19.17.30.jpg

  • 30 g võid
  • 600 g kõrvitsat
  • 470 g kartulit
  • 50 g varssellerit
  • 75 g sibulat
  • 300 g porgandit
  • 225 ml valget veini
  • 7,5 dl puljongit
  • 1,5 dl kohvikoort
  • 380 g suitsujuustu (või suitsujuustmaitselist sulatatud juustu)
  • soola/pipart

Kuumuta või potis. Pane hulka kõrvitsa-, kartuli-, varsselleri-, sibula- ja porgandikuubikud, vein ning puljong ja hauta köögiviljad pehmeks.

Püreesta ja sega hulka kohvikoor ning suitsujuust. Maitsesta vajadusel soola/pipraga. Serveeri koduse leivaga.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s