Banaanipannkoogid täisterajahudest

Tervislikud mitte eriti magusad pannkoogid, mille puhul säravad just lisandid. Eriti meeldis mulle see, kui lihtne neid pannil ümber keerata oli. Õli pole praadimisel absoluutselt vaja, nii et neid niigi kalorivaeseid pannkooke võib küll julgelt tihti hommikusöögiks süüa.

Idee siit.

neljale (188 kcal/100 g)

2016-03-26 13.04.38.jpg

  • 120 g täisteranisujahu
  • 120 g täisteraspeltajahu
  • 3 banaani (365 g)
  • 200 ml vett
  • 100 ml piima
  • 2 spl kookosõli

Vajuta banaanid kahvliga katki.

Sega kausis jahud, purustatud banaanid, vesi, piim ja sulatatud kookosõli. Kui tainas on liiga paks, lisa veel vett.

Küpseta pannkooke mittenakkuval pannil keskmisel kuumusel, kuni need on mõlemad poolt kuldpruunid.

2016-03-26 12.29.37.jpg

Serveeri meelepäraste lisanditega: nt mustsõstrad, maasikad, mesi, kookoshelbed, apelsin.

2016-03-26 12.35.54.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s