Hakklihastrooganov seentega

Ma usun, et sellest oleks väga maitsev roog tulnud, kui ma poleks 3 spl paprikapulbri asemel 3 spl Cayenne’i pipart pannud :D Aga isegi nii oli rohke riisiga enam-vähem söödav. Mul sai kaste päris vedel, oleks vist pidanud kauem podiseda laskma.

Idee siit.

kuuele (126 kcal/100 g)

2016-03-27 18.27.43.jpg

  • 1 spl õli
  • 500 g kuni 600 g veisehakkliha (panin 580 g)
  • 145 g sibulat
  • 400 g viilutatud šampinjone (kasutasin soolaseeni)
  • 25 g küüslauku
  • 110 g kontsentreeritud tomatipastat
  • 3 spl mahedamaitselist paprikapulbrit
  • 5 dl veiselihapuljongit
  • 0,5 tl pipart
  • maitse järgi soola
  • 3 dl (lahjat) hapukoort

Kuumuta praepannil õli. Lisa hakkliha ja pruunista.

Lisa hakitud sibulad, viilutatud seened ja hakitud küüslauk. Prae 5 minutit, kuni sibulad pehmenevad.

Lisa tomatipasta ja paprikapulber ning prae 2 minutit.

Sega juurde veisepuljong ja maitsesta soola-pipraga. Lase kastmel 5 minutit podiseda.

Sega juurde hapukoor ning serveeri. Soovi korral lisa kastmele veidi hakitud peterselli.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s