Rukkikama sõrnikud

Mulle on kama viimasel ajal väga meeldima hakanud, nii et kamasõrnikud kutsusid kohe järele proovima. Kuigi nisujahu ma otseselt ei väldi, siis ikkagi ostan juba mõnda aega rukkikama. Maitsevahet ju pole ja natuke tervislikum. Tulemusega jäin rahule: parajalt kamased ja parajalt magusad. Kõrvale sobiks midagi mahlast: banaaniga oli liiga kuiv, aga kookosjogurt või veriapelsin täiendasid ilusti!

Idee siit.

kolmele (184 kcal/100 g)

2016-04-02 11.13.21.jpg

  • 3 muna
  • 600 g kohupiima
  • 70 g suhkrut
  • näpuotsatäis soola
  • 90 g rukkikama

Klopi munad lahti ja lisa kohupiim, suhkur ja sool. Lisa rukkikama, sega ühtlaseks ja jäta kolmveerand tunniks toatemperatuurile seisma.

Küpseta pannil madalal kuumusel õli ja või segus kotletisuurused pontsakad sõrnikud. Mina sain oma mittenakkuval pannil ka ilma õlita hakkama :)

2016-04-02 11.01.55.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s