Ahjukartulisalat fetaga

Nagu mul tavaks, siis valmis tööle kaasa kiire ja lihtne salat. Natuke kuiv, aga muidu päris hea. Päiksekuivatatud tomatid poleks nt paha teinud. Ja rohkem värsket!

neljale (151 kcal/100 g)

2016-04-03 13.57.22.jpg

  • 1 kg värsket kartulit
  • 20 g küüslauku
  • 250 g kirsstomateid
  • 115 g punast sibulat
  • 50 g toiduõli
  • soola, pipart
  • 125 g fetat
  • 30 g seemneid (panin pooleks seesamiseemneid ja seemnesegu salatile)

Puhasta kartulid. Lõika kangideks ja kalla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Lõika kartulikangide peale küüslauguviilud.

Pese kirsstomatid puhtaks ja laota kartulitele.

Lõika sibul seibideks ja laota roale. Köögiviljade kogust võid vastavalt olemasolevale kraamile vabalt muuta.

Kalla köögiviljad toiduõliga üle, puista peale soola/pipart ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 min kuni 35 minutit või kuni kartul on pehme. Serveerides puista peale fetakuubikuid ning seemneid.

2016-04-03 12.57.13.jpg2016-04-03 13.47.45.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s