Suvikõrvitsa-kanakotletid

Need kotletid ei tulnud mul eriti hästi välja. Tainas sai liiga vedel, nii et ainus võimalus kotlettide ahjupannile saamiseks oli supilusikaga pannes. Käte vahel vormida ei saanud. Valmistan kõik oma kotletid panni asemel ahjus, kuid need olid esimesed, mis seal hästi valmida ei tahtnud. Samas võib-olla need olidki suvikõrvitsa tõttu nii mahlased, et tundus, et need on veidi toored. Küpsetuspaberi küljest neid igatahes hästi kätte ei saanud :( Maitse oli muidu täitsa okei.

Idee siit.

kuuele (130 kcal/100 g)

2016-04-10 18.16.14.jpg

  • 2 keskmist suvikõrvitsat (panin 690 g)
  • 400 g kanafileed
  • 15 g küüslauku
  • 2 dl rammusat kookospiima
  • 2 muna
  • soola, pipart, tšillipulbrit

Tükelda suvikõrvits, kanafilee ja küüslauk köögikombaini. Lisa kookospiim ja töötle ühtlaseks. Kui aparaadil on, kasuta pulse-režiimi. Klopi munad kausis lahti ning sega tainasse. Maitsesta soola, pipra ja tšillipulbriga.

Pane kotletid supilusikaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220 kraadi juures 10 minutit, kuni need on pealt pruunistunud. Alanda ahju temperatuur 180 kraadile ja küpseta veel 10 min kuni 15 minutit kuni kotletid on läbi küpsenud.

2016-04-10 18.11.42.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s