Toorpuder õunamahlaga

Mul oli kodus õunamahla üle ja mõtlesin kohe, et huvitav, kas sellega ei saa toorputru teha. Väike Google’i otsing kandis vilja ja leidsingi ideaalse retsepti, mille jaoks kõik koostisosad kodus olemas. Tavaliselt olen toorputru ikka jogurtiga teinud…või kookospiimaga. Õunamahl tundus kuidagi liiga lurr, nagu vesi. Aga tulemus meeldis mulle väga. Jõhvikad ja rosinad paisusid üleöö mõnusalt mahlasteks pommideks. Kuna kasutasin banaani, siis polnud magususega ka probleeme.

Idee siit.

kahele (541 kcal/üks portsjon)

2016-04-25 11.22.04.jpg

  • 150 g täisterakaerahelbeid
  • 25 g kuivatatud jõhvikaid
  • 25 g rosinaid
  • 300 ml õunamahla
  • 4 spl maitsestamata jogurtit
  • 200 g lisandeid (nt banaani, vaarikaid, mustsõstraid, värsket õuna)

Sega suures kausis kaerahelbed, jõhvikad ja rosinad. Lisa õunamahl ja sega korralikult. Kata kilega ja pane üleöö külmkappi.

Hommikul jaga puder kahe kausi vahel. Pane mõlemale peale 2 spl jogurtit. Jaga kausside vahel ära ka lisandid.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Toorpuder õunamahlaga

  1. Pingback: Pudrud, smuutid, pudingud | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s