Omlett lõhe ja rohelise sibulaga

Ma ei ole suure soolase ja sooja hommikusöögi fänn. Seega olin unustanud, kui hea see vahelduseks olla võib. Siiani oli mu ainus munahommikusöök munahüüve, aga usun, et edaspidi hakkan pigem seda omletti tegema. Esiteks ei armasta ma sinke/vorste ja teiseks oli ricotta‘t tüütu osta, sest vähemalt mul juhtub tihti, et poes leti ees seistes avastan, et kuupäevad ei sobi (muidugi on see mu enda probleem, et ma toitu nädala jagu ette ostan :D). Oma suitsulõhearmastusest ei hakka rääkimagi. Ehk siis see roog jääb kindlasti mu hommikusööginimekirja.

Munaroogade kõrvale käib mul nagu kord ja kohus paar viilu rukkileiba ja kindlasti rohkelt värsket tomatit.

Idee siit.

ühele (167 kcal/100 g)

2016-04-26 06.45.36.jpg

  • 2 muna
  • 2 spl piima (30 ml)
  • 10 g hakitud rohelist sibulat
  • 50 g külmsuitsulõhet
  • pipart

Klopi kausis muna koos piimaga lahti. Sega hulka hakitud roheline sibul. Kuumuta mittenakkuv pann. Vala munasegu pannile ja lase hüübida. Tõsta ühele poolele omletile lõheviilud. Tõsta teine pool katteks peale. Libista omlett taldrikule. Maitsesta pipraga. Mina serveerisin leivaviilu ja värske tomatiga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s