Šokolaadi-rabarberikook

See retsept tundus mulle algusest peale veidi kahtlane. Kogus oli nii väike, et 24 cm vormis seda küpsetada ei saanud. Suhkrukogust vähendasin poole võrra, mis rabarbrikoogi juures veidi riskantne, aga minu meelest olid maitsed nii paigas. Põhi oli vastikult kuiv, nii et pigem oleks pidanud rabarberitükid tainasse lisama. Ei tea mina, mis selle retsepti juures valesti oli kirja pandud, aga eriti hea see kook polnud. Ootused olid nii kõrged :(

Idee siit.

369 kcal/100 g

2016-04-29 16.39.47.jpg

  • 100 g võid
  • 200 g Nutellat
  • 2 muna
  • 45 g suhkrut
  • 180 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 vart rabarberit (200 g)
  • 1 spl maisitärklist (kui kasutad külmutatud rabarbrit)

Sulata või ja sega juurde Nutella. Vahusta munad suhkruga ja sega juurde võisegu. Lisa ka jahu ja küpsetuspulber, sega kergelt läbi ning vala segu 20 cm küpsetuspaberiga kaetud vormi. Koori ja tükelda rabarber, sega see vajadusel tärklisega ning puista tainale. Küpseta 180 kraadi juures u 40 minutit.

2016-04-28 20.13.36.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s