Värviline kookospuder

Mina olen harjunud sööma paksu putru, milles lusikas vabalt püsti seisab. Välismaal tunduvad aga moest olevat aga hästi vedelad ja kreemised pudrud. Proovisin ka järele ja teinekord tahaks ikka natuke rohkem kaerahelbeid lisada. Maitse oli muidu hea!

Idee siit.

ühele (84 kcal/100 g)

2016-05-02 12.12.36.jpg

  • 30 g täisterakaerahelbeid
  • 180 ml kookospiima (kasutasin Alpro kookosjooki)
  • 60 ml vett
  • pool küpset banaani (60 g)
  • peotäis mustikaid (40 g)
  • maitse järgi kaneeli
  • 1 tl mett

Pane kaerahelbed, kookospiim, vesi, mustikad ja viilutatud banaan kastrulisse ning kuumuta keskmisel kuumusel 5 min kuni 7 minutit, kuni kogu vedelik on imendunud ja kastrulis on kreemine puder. Sega juurde kaneel ja mesi ning sega hoolega. Serveeri meelepärasega. Mina kasutasin banaani, mustikaid, goji marju, chia seemneid, mandlilaaste ja rosinaid.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s