Hernesupp kookospiimaga

Supid, kuhu nii palju kookospiima läheb, hirmutavad mind natuke. Korra on juhtunud, et supp sai liiga “piimane”. Üllataval kombel oli siin aga kõik paigas. Mu mees on magushapude maitsete paikatimmimise kunn, nii et sidrunimahlaga lasen alati temal ümber käia. Ilmselt tänu temale nii hea supp tuligi :D

Idee siit.

kuuele (69 kcal/100 g)

2016-05-05 18.59.11.jpg

  • 2 spl kookosõli (26 g)
  • 430 g hakitud porrut
  • 80 g hakitud rohelist sibulat
  • 1 kg külmutatud rohelisi herneid
  • 8 dl puljongit
  • 800 g kookospiima (mul oli 600 ml lahjat, 200 ml tavalist)
  • 15 g peterselli
  • soola, pipart
  • sidrunimahla (50 ml)

Kuumuta pannil keskmisel kuumusel kookosõli ning hauta porrut ja rohelist sibulat mõned minutid. Lisa rohelised herned ja kalla peale kuum puljong ning kookospiim. Lase keema tõusta, alanda kuumust ning keeda u 5 minutit. Tõsta pott tulelt, puista sisse värske petersell ning maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga. Püreesta kõik ühtlaseks. Serveeri kohe.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s