Kreemine hommikupuder mandlipiimaga

Seekord lisasin veidi rohkem kaerahelbeid, et paksem puder saada. Toimis. Tulemuseks minu jaoks ideaalse konsistentsiga puder. Keetsin seekord päris pikalt, 10 minti, ja teadagi, mida pikem kuumtöötlus, seda rohkem kaloreid. Aga siinkohal olid need seda väärt :D Kõhu sai väga korralikult täis ja maitse meeldis väga, nii et kindlasti jääb see puder ka edaspidi mu menüüsse!

Idee siit.

ühele (122 kcal/100 g)

2016-05-05 18.43.07.jpg

  • 40 g täisterakaerahelbeid
  • 180 ml mandlipiima
  • 120 ml vett
  • pool küpset banaani (77 g)
  • pool tl kaneeli
  • 1 tl India pähkli võiet (15 g)
  • 1 tl mett (15 g)

Pane kaerahelbed, mandlipiim, vesi ja viilutatud banaan kastrulisse ning lase sel keskmisel kuumusel u 10 minutit podiseda, kuni kogu vedelik on imendunud ja kastrulis on kreemine puder. Lisa kaneel, India pähkli võie ja mesi ning sega hoolega. Serveeri meelepärasega. Ma panin lisandiks vaarikad, punased sõstrad, mustikad, chia seemned ja kookoshelbed.

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s