Vürtsköömnete ja sidruniga kartulid

Paljalt süües olid kartulid mu jaoks liiga happelised, kuid kui liharoog kõrvale tõsta ja koos süüa, siis ei häirinud üldse.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (100 kcal/100 g)

2016-05-08 18.36.37.jpg

  • 1600 g sektoriteks lõigatud kartuleid
  • 4 spl oliiviõli
  • 25 g küüslauku
  • kahe sidruni mahl (panin 100 ml)
  • 2 kuhjaga tl vürtsköömneid

Keeda kartuleid suures potis 10 min kuni 15 minutit või kuni need on pehmed. Nõruta ja tõsta tagasi potti, kus oled kuumutanud õli koos küüslaugu, sidrunimahla ja vürtsköömnetega. Sega kartulid maitseõlis läbi.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s