Makaronisupp peekoniga

Mu parimad toiduelamused on viimasel ajal pärit suppidest. Kuidas neid nii palju häid olemas on? Soovitan, see oli tõesti imehea.

Idee siit.

kuuele (91 kcal/100 g)

2016-05-11 18.29.50.jpg

  • 300 g (kuumsuitsu)peekonit
  • 200 g sibulat
  • 440 g porgandit
  • 1 spl võid
  • 1,5 l puljongit
  • 150 g täisteramakarone (kasutasin penne‘sid, aga fussili oleks parem)
  • 70 g tomatipastat
  • 3 tl kuivatatud basiilikut
  • pipart
  • 15 g karulauku
  • 10 g peterselli
  • 1,5 dl lahjat hapukoort

Lõika peekon kuubikuteks. Koori sibul, tükelda sibul ja porgand kuubikuteks.

Prae peekon ja köögiviljad võis. Vala juurde puljong, lase keema tõusta. Lisa makaronid ja maitsesta supp tomatipasta, basiiliku ja pipraga.

Keeda suppi tasasel tulel umbes 10 minutit. Lisa maitseroheline ja hapukoor.

Serveerimisel tõsta igale supitaldrikule törts hapukoort.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s