Brownie’d Mesikäpa küpsiste ja šokolaaditükkidega

Teadagi mulle kakao eriti ei maitse. Ilmselt seetõttu jäigi nendes brownie‘des minu jaoks midagi puudu. Päris šokolaadi sügav maitse. Liiga kuivad olid ka. Katteks olevad šokolaadi- ja küpsisetükid päästsid päeva.

Idee siit.

326 kcal/100 g

2016-05-15 16.48.07.jpg

  • 75 g (kuivatatud) datleid
  • 240 ml (taimset) piima
  • 1 küps banaan (125 g)
  • näpuotsatäis soola
  • 70 g kookosõli
  • 250 g nisujahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • 40 g kakaopulbrit
  • 30 g pruuni suhkrut
  • 4 Mesikäpa tükeldatud küpsist (55 g)
  • 45 g hakitud piimašokolaadi

Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Kata küpsetusvorm küpsetuspaberiga.

Haki datlid ja pane need koos piima, banaani ja näpuotsatäie soolaga köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Pane kaussi ja lisa kookosõli.

Teises kausis sega kokku jahu, küpsetuspulber, kakao ja suhkur. Sega kahe kausi sisud omavahel. Tainas peab olema küllalt paks, aga kui see tundub liiga paks/kuiv, lisa veel veidi piima.

Vala tainas küpsetusvormi ja kata küpsise- ja šokolaaditükkidega. Küpseta 25 minutit või kuni tainasse pistetud tiku külge ei jää enam tainast. Jahuta enne lõikamist täielikult maha.

2016-05-15 13.59.42.jpg

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s