Krõbedad ahjukartulid sinepiga

Panin liiga vähe sinepit ja seda ei jäänud üldse tunda :( Aga muidu krõbedad ehk siis õiged ahjukartulid.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (139 kcal/100)

2016-05-15 18.45.57.jpg

  • 1,6 kg kartulit
  • 240 g sibulat
  • 15 g küüslauku
  • 50 g oliiviõli
  • 15 g sinepit
  • soola, pipart
  • peterselli (10 g)

Pese kartulid hoolikalt, kuivata ja lõika sõltuvalt suurusest neljaks kuni kuueks sektoriks. Laota kartulid ahjuplaadile. Koori sibulad ja ja lõika need poolringideks. Haki küüslauk. Lisa sibul ja küüslauk ahjupannile. Sega omavahel oliiviõli, sinep, sool ja pipar ning kalla saadud segu kartulitele. Sega kõik läbi ja aseta 200 kraadini kuni 210 kraadini kuumutatud ahju. Küpseta 50 minutit kuni 1 tund, kuni kartulid on pehmed ja kuldsed. Sega kartuleid küpsemise ajal paar korda. Serveerides lisa värsket hakitud peterselli.

2016-05-15 19.32.56.jpg

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Krõbedad ahjukartulid sinepiga

  1. Anonymous says:

    Mina panen kartulisektorid kilekotti. Lisan õli ja maitseained. Mudin kõik korralikult läbi ja siis kallan ahjuplaadile.

    Liked by 1 person

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s