Pesto-apelsinimarinaadis kanaroog

Mõni nädalavahetus on lihtsalt nii kiire, et vaja on eriti lihtsat ahjurooga, mis ise valmib. Eelneval õhtul liha marinaadi, järgmisel päeval ahju ja 30 minuti pärast ongi valmis. Kanafänn ma pole, aga tundub, et kintsuliha suudan süüa küll. Vähemalt selles marinaadis! Kiire ja kodune!

Idee siit.

kuuele (118 kcal/100 g)

2016-05-21 17.42.40.jpg

  • 1 kg broilerikintsuliha
  • 95 g pestot
  • 25 g sinepit
  • poolest apelsinist pressitud mahl (90 ml)
  • soola, pipart
  • 480 g kirsstomateid

Pane eelmisel õhtul kanaliha marinaadi. Selleks pane liha kaussi, lisa pesto, sinep ja apelsinimahl ning sega kõik korralikult läbi. Aseta külmkappi maitsestuma üleöö. Järgmisel päeval maitsesta liha soola ja pipraga ning pane kanatükid ahjuvormi, pista vormi ka kirsstomatid. Küpseta 180 kraadi juures 30 min kuni 35 minutit. Samal ajal keeda (täistera)riis soolaga maitsestatud vees valmis. Serveeri seda koos valminud kanaroaga.

2016-05-21 16.43.52.jpg2016-05-21 18.01.47.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s