Seente ja peekoniga täidetud pannkoogid

Ma pole kunagi soolaseid pannkooke teinud. Mitte kunagi! Söönud siiski olen. Muidugi Kompressoris. Seda retsepti nähes hakkasid neelud kohe käima. Šampinjonid on lihtsalt nii maitsvad ja kui need veel juustu ja peekoniga paari panna. Oehhh! Super! Ja et asi natuke tervislikum oleks, siis on pakk spinatit ka sees :D

Idee Oma Maitsest.

kahele-kolmele  (192 kcal/100 g)

2016-05-30 17.37.59.jpg

Pannkoogid:

  • 125 g jahu
  • näpuotsatäis soola
  • 300 ml piima
  • 10 g võid
  • 2 muna
  • 1 spl õli
  • 1 sidruni riivitud koor (3 g)

Täidis:

  • 100 g (kuumsuitsu)peekonit
  • 290 g šampinjone
  • 100 g beebispinatit
  • 80 ml vahukoort
  • 50 g Gouda juustu
  • soola, pipart

Sõelu jahu kaussi, lisa sool ning vala peale piim. Sega ühtlaseks, lisa sulatatud või. Löö teises kausis lahti munad ning sega järk-järgult taina hulka. Lisa õli ning riivitud sidrunikoor. Jäta tainas paariks tunniks külmkappi seisma. Küpseta vähese õliga ilusad kuldsed pannkoogid. Isegi ilma õlita sai tegelikult ilusad pannkoogid küpsetada.

Valmista täidis. Prae pannil peekon, lisa viilutatud seened ning suupärasteks tükkideks rebitud spinat. Vala peale koor ning riivi juurde juust. Maitsesta soola, pipraga.

Pane pannkoogi keskele veidi täidist ning voldi pannkook ülevalt kokku. Kinnita hambatikuga või sõlmi kokku murulauguvarrega. Ma keerasin lihtsalt rulli. Serveeri värske salatiga.

2016-05-30 17.19.08.jpg2016-05-30 17.23.02.jpg2016-05-30 17.37.41.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s