Pirukad päikesekuivatatud tomatitega

Nii lihtsad ja nii head pirukad! Kõige kauem aega võttis taina sulatamine :D

Idee siit.

u 21 tk (368 kcal/100 g)

2016-06-04 11.29.44.jpg

  • 500 g pärmi-lehttainast
  • määrimiseks pool muna

Täidis:

  • 200 g pehmeid päikesekuivatatud tomateid õlis
  • 150 g toorjuustu (kasutasin karulaugu-kukeseene oma)
  • 100 g riivitud parmesani
  • värsket basiilikut (5 g)
  • värsket karulauku (10 g)

Rulli lehttainas lahti ja lõika väikesteks ruutudeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, tee iga ruudu keskele pitsiga kerge süvend ja määri pealt munaga.

Nõruta päikesekuivatatud tomatid õlist ja haki peeneks. Sega tomatid, toorjuust, riivitud juust ning hakitud basiilik ja karulauk. (Võid tomatid ja toorjuustu saumiksriga ühtlaseks vuristada ning siis riivitud juustu ja hakitud maitserohelise juurde segada).

Tõsta igale tainaruudule veidi segu ja küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit, kuni tainas on kaunilt kuldne.

2016-06-04 10.59.00.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s