Kartulivorm pastinaagiga

Suur ports kodust vormirooga, mida jätkub mitmeks päevaks. Lisasin retseptile omalt poolt porgandid, kaalika ja rohelise sibula. Midagi erilist polnud, aga halb ka mitte.

Idee Oma Maitsest.

kuuele-seitsmele (123 kcal/100 g)

2016-06-05 18.01.35.jpg

  • 640 g kartulit
  • 95 g kaalikat
  • 600 g pastinaaki
  • 22o g porgandit
  • soola, pipart
  • 800 ml kohvikoort
  • 20 g rohelist sibulat
  • 300 küpset ja hästi sulavat juustu (panin 190 g Goudat ja 105 g tavalist riivjuustu)

Viiluta kartulid, kaalikad ja pastinaagid õhukesteks viiludeks. Lõika porgand ratasteks. Maitsesta soola, pipraga ja laota viilud õlitatud vormi. Vala vormi koor, raputa peale roheline sibul ja riivitud juust. Küpseta 180-kraadises ahjus fooliumiga kaetult u tund aega. Seejärel eemalda foolium ja küpseta veel u 15 minutit, kuni vormi pealispind pruunistub.

2016-06-05 16.10.18.jpg2016-06-05 16.19.29.jpg2016-06-05 18.17.15

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s