Kiire pitsapirukas kanaliha ja kahe juustuga

Rullisin taina liiga õhukeseks ja liialdasin kattega. Nothing new there! :D Fetat lisasin kordades rohkem, sest see on mu lemmik ja vastupidiselt mozzarella‘le on sel ka maitse. Mulle meeldis pirukas väga, mehe meelest oli aga tainas liiga magus. Seda ma muidugi kuidagi mõjutada ei saanud, sest tegu oli poetainaga. Arvasin, et mind häirivad mandlilaastud, kuid need olid väga mõnusad krõmpsuvad üllatused piruka peal.

Idee siit.

319 kcal/100 g

2016-06-10 17.03.18.jpg

  • 500 g pärmi-lehttainast
  • 100 g tomatipastat (kasutasin olude sunnil ketšupit)
  • 170 g suitsukana (kasutasin nahata fileed)
  • 15 g mandlilaaste
  • värskeid ürte (panin 25 g rohelist sibulat ja 5 g tilli)
  • 165 g mozzarella‘t
  • 100 g fetat
  • pipart

Laota kergelt sulanud tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (vajadusel rulli ristkülikuks). Määri peale tomatipasta. Seejärel laota pirukale tükeldatud linnuliha, mandlilaastud, ürdid ning juustud (väiksemate tükkidena). Raputa peale pipart ning küpseta pöördõhurežiimil 200 kraadi juures u 10 minutit.

2016-06-10 16.39.50.jpg2016-06-10 17.02.41.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s