Küpsisetainapallid

Ootasin neist pallidest midagi enamat. Soojana olid need päris mõnusad, aga külmikus tõmbas küpsisetainas kõvaks ja oli lihtsalt vastikult võine ja liiga magus. At least they looked good!

Idee siit.

10 tk (493 kcal/100 g)

2016-06-07 18.34.02.jpg

Küpsisetainapallid:

  • 50 g nisujahu
  • 50 g pruuni suhkrut
  • 50 g toasooja võid
  • poole vanillikauna seemned
  • näpuotsatäis soola
  • 25 g piimašokolaadi

Pane nisujahu, pruun suhkur, või, vanillikauna seemned ja sool kaussi ning sega hoolikalt sõrmedega läbi. Haki šokolaad ja sega ka see sisse. Rulli tainast 10 väikest palli ja aseta need tunniks külmkappi.

Katteks:

  • 100 g tumedat šokolaadi (kasutasin pooleks tumedat ja piimašokolaadi, 40 g jäi aga pärast katmist üle)
  • kuivatatud lilli, tükeldatud šokolaadi ja pähkleid, kookoshelbeid, mandlilaaste, nonparelle jne

Sulata šokolaadi vesivannil. Kasta külmikus võetud tainapallid kiiresti šokolaadi ja veerata neid meelepärastes katetes. Hoia palle serveerimiseni külmikus.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s