Šokolaaditükkidega maapähklivõipannkoogid

Väga täitvad pannkoogid, mis üldiselt tervislikud, kuid sisse on pistetud ka veidi šokolaaditükke. Katteks sobib kasutada nt sulatatud maapähklivõid, India pähkli võiet, Nutellat, sulatatud mett, banaani ja maasika toormoosi.

Idee siit.

kolmele (232 kcal/100 g)

2016-06-11 12.28.37.jpg

  • 195 g täisteranisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soola
  • 1 muna
  • 400 ml mandlipiima
  • 60 g maapähklivõid
  • 1 spl (30 g) mett
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 50 g piimašokolaaditükke (kasutasin Lindti maasikatükkidega tumedat šokolaadi)

Sega kausis kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Aseta kõrvale.

Eraldi kausis vispelda kokku muna, mandlipiim, maapähklivõi, mesi ja vanillisuhkur. Vala maapähklivõisegu jahusegule ja vispelda, kuni kõik on segunenud. Ära üle sega!

Kuumuta mittenakkuv pann. Vala pannile korraga umbes 60 ml tainast ja raputa peale 1 tl šokolaaditükke. Küpseta, kuni pannkoogi pinnale hakkavad tekkima mullid ja ääred hakkavad tahkuma, u 1,5 minutit. Keera pannkook ümber ja küpseta ka teine pool kuldseks. Tee sama ka ülejäänud pannkookidega.

2016-06-11 12.34.25.jpg2016-06-11 12.30.02.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s