Ülilihtsad feta-kanakotletid

Jalka EMi ajal pole aega asju keeruliseks ajada. Kolme komponendi kotletid. Hämmastav. Kui oleks aega olnud, siis oleks ikka tekkinud kiusatus lisada sibulat, küüslauku, rohelist sibulat ja ehk isegi tilli. Aga vahel peitub lihtsuses võlu. Ei olnud midagi üle, ega midagi puudu. Nämm!

Idee siit.

kuuele (305 kcal/100 g)

2016-06-13 18.51.13

  • 900 g broileri(delikatess)hakkliha
  • 300 g fetat
  • 3 tl kuivatatud basiilikut

Sega toasoe feta ühtlaseks ja pehmeks. Lisa hakkliha ja basiilik ning sega kotletitainas valmis. Vormi märgade käte vahel umbes golfipallisuurused kotletid.

Lao kotletid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220 kraadi juures 10 minutit, kuni need on pealt pruunistunud. Alanda ahju temperatuur 180 kraadile ja küpseta veel 10 min kuni 15 minutit kuni kotletid on läbi küpsenud.

2016-06-12 18.42.04.jpg2016-06-12 20.09.05.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s