Chia-kookospiimapuding banaani ja pähkli-šokolaadikreemiga

On huvitav, kuidas mõni koostisosa võib toitu täielikult muuta. Olen analoogset pudingut varem teinud ja see ei meeldinud mulle eriti. Kookospiim ja chia-seemned kahekesi olid lihtsalt liiga rammus ja läila amps. Kui aga segada sisse üks banaan ja veidi pähkli-šokolaadikreemi, on lugu hoopis teine. Selle klaasitäie peab vist magustoidu alla liigitama. Nii maitsev oli. Lisaks sellele laktoosivaba ja vegan.

Idee Oma Maitsest.

üks suur ports või kaks väikest (154 kcal/100 g)

2016-06-29 17.40.15.jpg

  • 200 ml lahjat kookospiima
  • 20 g chia-seemneid
  • 1 banaan (120 g)
  • 40 g naturaalset (vegan) pähkli-šokolaadikreemi (kasutasin seda)

Sega kookospiim ja chia-seemned ning pane 2-3 tunniks külma. Püreesta kaks kolmandikku banaanist kahvliga ja sega chia-kookoseseguga. Ülejäänud banaan lõika ratasteks. Pane klaasi põhja veidi pähkli-šokolaadikreemi. Kalla peale chia-kookose-banaanisegu. Kõige peale pane banaanirattad ja veel pähkli-šokolaadikreemi.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s